Creëer een interieur om bij weg te dromen

Een stucadoorsbedrijf Amsterdam kan jou helpen om het interieur te creëren waar je altijd van droomde. Door je muren en plafonds in een nieuw jasje te steken, voel jij je weer opperbest in je woning. Je schept een gezellige sfeer waar je nog meer bijzondere momenten met je gezin in zal beleven. Ben je je afgeleefd interieur meer dan beu? Kies dan voor de goedkoopste oplossing en huur een stucadoorsbedrijf Amsterdam in. Ver hoef je niet te zoeken naar een ervaren stucadoorsbedrijf Amsterdam, want Molenaar & Schilder helpt je graag om van jouw huis een echte thuis te maken!

Stucwerk op maat van élk gezin

Over smaken en kleuren valt niet te twisten. Iedereen heeft zijn eigen unieke smaak en daarom is stucen ook altijd de beste keuze. Als je ervoor kiest om je muren en plafonds te laten stucen, dan zijn er namelijk zoveel mogelijkheden, dat het past bij ieders stijl. Welke optie kies jij? Liever een stucadoorsbedrijf AmsterdamStucadoorsbedrijf Almere of een stucadoorsbedrijf Haarlem ook deze website behoren tot het netwerk van Molenaar & Schilder.

De goedkoopste manier voor een stralend interieur

Heb je twijfels of stukken voor jou wel de beste keuze is? Dat is niet nodig! Want in de meeste gevallen is dit de beste keuze die je kan maken. Als je je muren en/of plafonds laat stukken dan zal je namelijk een significante verandering in je interieur brengen, zonder hier veel voor te moeten betalen. Als je kiest voor stucadoorsbedrijf Almere, Molenaar & Schilder, dan zal je zelfs nog minder betalen. Ons stucadoorsbedrijf Almere biedt je altijd de scherpste prijs, zodat het betaalbaar blijft voor iedereen. Want iedereen heeft recht op een stralend interieur waarin hij zich écht thuis kan voelen!

Verschillende soorten stucwerk

Stucadoorsbedrijf HaarlemMolenaar & Schilder is vooral gespecialiseerd in alle soorten stucwerk. Met stucwerk wordt het bepleisteren van wanden en plafonds bedoeld. Deze afwerkingsmethode wordt vaak gekozen, omdat het een goedkope manier is om een interieur te vernieuwen. Bovendien zijn er heel wat mogelijkheden!

Pleisterwerk voor strakke muren

Zijn je muren of plafonds niet langer mooi egaal? Dan kan je kiezen voor pleisterwerk. Als je kiest voor pleisterwerk, dan brengen wij een dunne laag pleister aan, waardoor je muren er opnieuw mooi strak uitzien. Op die manier maken we ze saus- of behangklaar. Dat wil zeggen dat de muren na het pleisteren, mooi afgewerkt worden met verf of behang.

Belangrijk om weten: er is een verschil tussen sausklaar pleisteren en behangklaar pleisteren. Voor het sausen van wanden en plafonds moet de ondergrond erg strak zijn voor het beste resultaat. Als je je muren wilt laten behangen, dan steekt het minder nauw. Hierdoor zal behangklaar pleisteren goedkoper zijn dan sausklaar pleisteren. Weet je niet goed welke afwerking je moet kiezen? We helpen je graag!

Als je fan bent van het modern interieur, dan is pleisterwerk de beste keuze voor jou. Door je muren en plafonds te laten bepleisteren, laat je oneffenheden wegwerken. Hierdoor zien ze er erg strak uit. Het zal je interieur ook meteen een luxueuze uitstraling geven. Na het pleisterwerk kan je kiezen voor het sausen van wanden en plafonds. Het sausen van wanden en plafonds houdt in dat je muren en plafonds geschilderd worden. Door je muren en plafond te laten sausen breng je kleur in je interieur.

Pleisterwerk voor een strak resultaat

Wil je je wanden liever laten behangen? Dan is dit uiteraard ook een mogelijkheid. Je kan voor pleisterwerk kiezen als je van plan bent om je muren nadien te laten behangen. Door je muren eerst te laten bepleisteren krijg je een mooier resultaat. Je muren behangklaar maken zal je bovendien nog minder kosten en ook op vlak van behangpapier is er tegenwoordig heel wat keuze.

Zijn je muren te zwaar beschadigd? Dan kan je in plaats van pleister kiezen voor raapwerk. In principe is pleisterwerk hetzelfde als raapwerk, want er wordt ook gebruik gemaakt van pleister. Het grote verschil is dat de laag die aangebracht wordt, nog dikker is en je daarom nog beter oneffenheden kan wegwerken. Raapwerk is ook een goede keuze als je je muren wilt laten recht trekken. Na het raapwerk kan je kiezen voor een afwerking naar keuze: schilderen, sierpleister of behang!

Latex spuitwerk: meer kleur in je interieur

Ook als je meer kleur in je interieur wilt kan je bij stucadoorsbedrijf Amsterdam, Molenaar & Schilder terecht! We kunnen je muren voorzien van een trendy kleurtje, waardoor je meteen de ideale sfeer in je interieur schept. Latex spuitwerk wordt alsmaar populairder en dat is niet zonder reden. Het geeft een mooi, egaal resultaat en is relatief goedkoop.

Als je kiest voor latex spuitwerk, dan zal je alle kleuren van de regenboog kunnen kiezen. Keuze genoeg voor elk type interieur en elke ruimte in je woning. Totaal geen idee van welke kleur je moet gebruiken? Je mag ons altijd om advies vragen. Hieronder geven we je enkele suggesties!

Retro oranje

Oranje is een gewaagde kleur en misschien niet voor iedereen weggelegd. Maar dat laat niet staan dat het een geweldige kleur is die veel sfeer en warmte in je interieur kan scheppen. Bovendien zijn er verschillende tinten oranje, waardoor je er ook op een subtiele manier gebruik van kan maken. De kleur oranje past voornamelijk goed in een retro interieur, een interieurtype dat de laatste tijd steeds populairder wordt. Je kan het ook gebruiken als accentkleur in een modern interieur. In dat geval kan je het combineren met bruin, zwart of een andere neutrale kleur.

Rustgevend blauw

Blauwe muren worden vaak teruggevonden in badkamers, maar de laatste tijd wordt het ook populairder voor woonkamers. Dat komt omdat de kleur blauw een stijlvolle én rustgevende uitstraling heeft. Een lichte blauwtint past mooi in een romantisch interieur en een felle blauwtint past geweldig in een modern decor.

Industrieel grijs

Het industrieel interieur is erg geliefd. Dat komt omdat de interieurstijl een perfecte combinatie biedt tussen gezelligheid en eenvoud. Het industrieel interieur heeft iets weg van een modern interieur, maar tegelijkertijd ook van een landelijk interieur. Als je graag een interieur wilt met een stoer karakter, dan is dit de beste keuze. De kleur grijs is ideaal om te gebruiken in dit soort interieur.

Landelijk Bruin

Bij een landelijk interieur draait het voornamelijk om gezelligheid en natuurlijke elementen. Daarom is bruin een goede kleur om te gebruiken in dit type interieur. Bruin heeft als voordeel dat je het mooi kan combineren met heel wat andere kleuren. Bovendien geeft het je interieur een warme uitstraling.