Bonvie installatie: hét adres voor een perfecte keuken installatie!

Wil je graag jouw keuken vernieuwen en denk je na over keukenrenoveren? Ook dan kunnen wij jou van dienst zijn. Als professioneel klusbedrijf kunnen wij diverse soorten werkzaamheden voor jou uitvoeren. Misschien ben je van plan jouw keuken uit te breiden of zou je graag een kookeiland willen toevoegen aan jouw keuken? Al geruime tijd geleden hebben wij onze bedrijfsactiviteiten uitgebreid en zijn wij niet alleen deskundig op het gebied van elektrotechniek en hebben ervaren elektriciens in dienst, maar bieden wij, als allround installatiebedrijf, ook een breed pakket aan diensten aan. Dat is wel zo handig bij de renovatie van jouw woning of wanneer je erover denkt om een nieuwe keuken of badkamer te laten plaatsen. Je bent er dan zeker van dat naast het vakkundig plaatsen van jouw keukenkasten en aanrecht, ook al jouw apparatuur volgens de geldende veiligheidsvoorschriften professioneel wordt aangesloten. Voor jouw keuken installatie moet je dus bij Bonvie installatie zijn!

Vakkundige aansluiting van al uw keukenapparatuur

Bij een plaatsing, uitbreiding of renovatie van jouw keuken, is het wel zo gemakkelijk dat ook het aansluiten van alle elektrische apparatuur door ons gedaan kan worden. Zo hoef je niet apart een elektricien te laten komen, want wij hebben beroepsmatig ook alle vereiste kennis op het gebied van elektrotechniek. Zo installeren wij tevens koelkasten, diepvrieskasten, inbouwovens en -magnetrons of losstaande fornuizen en sluiten deze apparatuur vakkundig voor u aan. Ook hebben wij de nodige kennis van de installatie van de verschillende soorten kookplaten, zoals die van elektrische, halogeen of inductiekookplaten. Onze kennis op het gebied van elektrotechniek komt goed van pas bij de overige werkzaamheden die komen kijken bij een keuken installatie, zoals het verzorgen van inbouwverlichting. Tevens kun je alles netjes laten afwerken door ons klusteam.

Eigen huis als hernieuwd

Een installatiebedrijf als wij weet wat we doen bij een badkamer verbouwen of een keuken installatie. In het begin brengen we vooral zo goed mogelijk in beeld wat je voor ogen hebt. Bij Bonvie installatie staat de wens van ons klant altijd op de eerste plaats. Het kan gebeuren dat je alleen wat herstel wil in een kleinere keuken of dat ons werk veel verandert voor de totale uitstraling van je woonkamer of badkamer. Voor de meeste verschillende klussen binnen ons vakgebied draaien we ons hand niet om. Met trots mogen we onszelf namelijk een allround installatiebedrijf noemen. Stel je voor dat een zichtbare beschadiging zich meester heeft gemaakt van je keukenkastjes of dat je badkuip zijn beste tijd heeft gehad. Ons installatiebedrijf weet wel raad met een keuken installatie of badkamer renovatie. Wie ons inschakelt voor een klus kan het werk met het volste vertrouwen overlaten aan onze vakmensen. De afgelopen jaren konden we onze veelzijdigheid in de volle breedte verder ontwikkelen. De klanten hebben voordeel van de kwaliteit die we door de tijd steeds zo hoog mogelijk willen houden. Met aandacht leven onze mensen zich uit voor de installaties die we onder handen nemen.