Uw woning of bedrijf laten isoleren door Isolatie totaal

Veel panden hebben nog altijd te maken met behoorlijk wat energieverlies. Het maakt hierbij niet eens zoveel uit of het een oud of jong gebouw betreft. Er is altijd wel een plek waar de warmte van binnenuit gemakkelijk naar buiten kan ontsnappen. Niet alleen moet u hierdoor meer blijven stoken, ook brengt deze grote uitstoot van warmte schade toe aan het milieu.

Het is daarom verstandig om uzelf te oriënteren op de isolatie van uw woning of bedrijf. Een dergelijke klus kunt u het beste overlaten aan een isolatie specialist, zoals de mannen van Isolatie totaal. Hier bent u helemaal aan het juiste adres voor professionele dakisolatie en gevelisolatie. Kiest u voor twee besparende maatregelen tegelijk? Dan kunt u in de meeste gevallen ook nog eens gebruikmaken van een zeer aantrekkelijke subsidie isoleren! Keer daarom vandaag nog het tij in uw huis of bedrijf en laat uw pand aanpakken door de isolatie specialist!

Al ruim 10 jaar een begrip

Isolatie totaal is inmiddels al weer ruim een belangrijke speler op het gebied van isoleren. In de afgelopen jaren hebben we al ontzettend veel daken en gevels voorzien van isolatie. Hierbij hebben we ons gericht op zowel bedrijfspanden als woningen. Ook in uw pand gaan we graag aan de slag met de toevoeging van zeer waardevolle, energiebesparende isolatie. Ons team kent alle kneepjes van het vak en dus weten we precies hoe we uw woonhuis of bedrijfspand zo optimaal mogelijk kunnen isoleren. Uiteraard voeren we al onze werkzaamheden op een zeer vakkundige wijze uit. Zo weet u zeker dat de isolatie goed zijn werk zal doen en u ook op de lange termijn veel kunt besparen op uw stookkosten. Voor een impressie van ons eerdere werk kunt u rustig eens rondkijken op onze website. Natuurlijk lichten we de mogelijkheden van isolatie op uw locatie met plezier toe in een persoonlijk gesprek. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Gericht op de particuliere en zakelijke klant

We zouden geen isolatie specialist zijn als we ons uitsluitend op een klein deel van de isolatiemarkt zouden gericht. Daarom vinden we het belangrijk om er te zijn voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Wat uw situatie ook is en welke isolatievraagstukken er ook spelen, wij regelen het helemaal voor u! Denk bijvoorbeeld aan een grote productiehal waar onnodig veel warmte verloren gaat via een plat dak. Wij brengen dakisolatie van hoge kwaliteit aan, die ook nog eens vochtwerend is. Misschien bent u juist de trotse eigenaar van een leuk klein winkeltje in een oud pand in de binnenstad. Hier kunnen we via gevelisolatie voorkomen dat u met torenhoge energiekosten komt te zitten. Ook in huis zorgen we voor een optimale isolatie, waarbij we zowel uw dak als de gevel kunnen aanpakken. Als isolatie specialist zorgen we altijd voor maatwerk, zodat de isolatie perfect is afgestemd op de behoeftes van uw pand.

Diverse vormen van isolatie

Isolatie aanbrengen kan op diverse manieren, waarbij we altijd kijken naar de meest passende oplossing voor uw probleem. De beste manier om dit probleem te achterhalen, is door een infraroodopname te maken. Deze maakt inzichtelijk waar in uw pand de meeste warmte verloren gaat. In veel gevallen gaat het om warmteverlies via het dak of de gevel. Ook kan het zijn dat de warmte via de vloer wegvloeit. Tevens kan het een combinatie van factoren zijn, zoals de gevel en het dak. Zodra we de plek of plekken hebben vastgesteld, stellen we een behandelplan op. We brengen in kaart waar we de isolatie het beste kunnen aanbrengen om warmteverlies tegen te gaan. Vervolgens stellen we een offerte op. Als u akkoord gaat kunnen we meestal op korte termijn beginnen met uw huis isoleren of uw bedrijf isoleren. Ook hier maken we u graag weer even attent op de overheidssubsidie voor de isolatie van uw pand.

Dakisolatie

Problemen met warmteverlies via het dak zien we zowel bij particulieren als bij bedrijven. Een verschil is wel te zien in de vorm van het dak. Woningen hebben vaak een schuin dak waardoor de warmte kan ontsnappen, terwijl het bij bedrijven vaak gaat om een plat dak dat warmte verliest. Wij bieden als isolatie specialist een passende oplossing voor ieder probleem. In uw woning kunnen we uw schuine dak isoleren via de binnenkant, maar ook via buitenkant. De binnenzijde schuin dak van isolatie voorzien is een vrij eenvoudige ingreep, met als kleine kanttekening dat er enig ruimteverlies kan plaatsvinden. Wilt u de huidige ruimte in huis laten zoals hij nu is? Dan is isolatie aan de buitenzijde schuin dak een goed idee. Een uitbouw of bedrijfspand met een plat dak isoleren we doorgaans via de buitenkant, zodat vochtproblemen kunnen worden voorkomen. Wilt u weten wat er in uw gebouw mogelijk is? Laat uw pand dan alvast inspecteren door de isolatie specialist!

Gevelisolatie

Een andere plek waar veel warmte verloren kan gaan is de gevel van uw pand. Er zijn verschillende manieren om dit tegen te gaan. Zo kunt u kiezen uit spouwmuurisolatie, binnenmuurisolatie en buitenmuurisolatie. Isolatie van de spouwmuur is erg populair, omdat het vrij eenvoudig te realiseren is. Elke spouwmuur bestaat uit een binnen- en buitenmuur met daartussen een holte. Door deze holte op te vullen met isolatiemateriaal kunt u zorgen voor warmtebehoud binnenshuis en natuurlijk een lagere energierekening. Buitenmuurisolatie is een andere manier om de warmte binnen te houden. Hierbij brengen we isolatie aan op de buitenzijde van uw huis of bedrijf. De kosten van een dergelijke aanpak vallen wat hoger uit, omdat we het isolatiemateriaal natuurlijk weer grondig moeten afwerken. Misschien kiest u daarom liever voor binnenmuurisolatie, waarbij de isolering aan de binnenkant wordt aangebracht. Net als bij dakisolatie aan de binnenkant moet u ook hier rekening houden met potentieel ruimteverlies.

Offerte aanvragen voor isolatiewerken

Isolatie totaal kan u als allround isolatie specialist op alle fronten helpen. Of u nu uw dak wilt voorzien van vakkundige isolatie of uw gevel wilt beschermen tegen warmteverlies, het is allemaal mogelijk. U bent vast benieuwd naar de prijs van een dergelijke ingreep. We maken graag voor u inzichtelijk wat de diverse opties gaan kosten en uiteraard volgen we uw wensen en voorkeuren nauwgezet. U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor onder meer dakisolatie, gevelisolatie of een combinatie van beiden. Vul hiervoor het handige online offerteformulier in of bel ons voor een persoonlijke afspraak. De isolatie specialist verzekert u van betaalbaarheid, vakkundigheid en de hoogste kwaliteit! Naast de isolatie van uw woning hebben wij meerdere duurzame partners om uw woning of bedrijfspand te verduurzamen.