Wanneer uw raam kapot is dient uw raam vervangen te worden. Onze partners glaszetters in Amsterdam staan 24 uur voor u klaar om uw raam te vervangen. Glasschade komt altijd onverwachts. Een raam vervangen omdat u glasschade heeft kan een dure grap zijn indien u hier niet voor verzekert bent. Onze glaszetter van Amsterdam kan u in beide gevallen helpen. Bel voor het maken van een afspraak met Glaszetter Amsterdam.

RAAM/ KOZIJN VERVANGEN BIJ GLASSCHADE

Bij een gebroken raam kunnen wij snel en vakkundig uw raam vervangen. Wanneer u contact met ons opneemt geven wij eerst een prijsindicatie voor het vervangen van uw raam en maken we meteen een afspraak met u, zodat één van onze glaszetters in Amsterdam bij u langs kan komen. Tijdens een eerste afspraak plaatsen wij in de meeste gevallen een noodvoorziening alvorens wij het nieuwe raam komen plaatsen. In onze eigen glashandel kunnen wij ieder type glas voor u op maat maken om daarmee in een vervolg afspraak het raam te vervangen.

KOSTEN KOZIJNEN

Voordat wij een raam komen vervangen bij u in Amsterdam geven wij altijd een prijsindicatie. Hierdoor weet u vooraf altijd wat het vervangen van uw raam zal kosten. Bij glasschade geven wij een prijsindicatie door de telefoon, maar bij een aanvraag voor het plaatsen van dubbel glas komen wij langs om een scherpe offerte te maken. Door gebruik van dubbel glas kunt u besparen op uw stookkosten.

Kosten overzicht kozijn vervangen: (incl. btw, montage en HR++ glas)

  • Kunststof kozijn     1 m²v.a.     € 650,-
  • Houten kozijn         1 m²v.a.     € 700,-
  • Aluminium kozijn  1 m²v.a.     € 750,-