Verstoppingen in huis kunnen veroorzaakt worden door verschillende dingen. Zo kan uw doucheputje verstopt raken door een bosje haren die in de afvoer verstrikt is geraakt en kan uw wc verstopt zijn door een te grote hoeveelheid toiletpapier of een voorwerp als een telefoon dat in de toiletpot is gevallen. Wat u echt niet wilt is dat uw toilet na een bezoekje overstroomt en de gehele inhoud door de toilet stroomt. Ook in uw keuken kunnen verstoppingen ontstaan. Gooit u regelmatig na het koken het gebruikte vet of andere etensrestjes weg door de gootsteen? Dan kan dit vervelende consequenties hebben. Oude restjes blijven in de afvoer gangen met het gevolg op verstoppingen.

Het voorkomen van een verstopping

Vetten kunnen zich vastbijten aan de afvoerbuizen waardoor ze langzaam maar zeker dicht groeien met een verstopping als gevolg. Hierdoor kan het water steeds minder goed weglopen, totdat het uiteindelijk helemaal niet meer weg kan. Natuurlijk is het het beste om de afvoer altijd schoon te houden en het afval op een andere manier af te voeren. Toch hoeft het niet altijd door uw eigen toedoen te komen dat er  verstopping ontstaat. Wellicht de vorige bewoners die de boel niet netjes hebben achtergelaten. Welk probleem u thuis of in uw bedrijf ook heeft met een verstopt riool of verstopte afvoer, onze Partners Loodgieters Amstelveen of Plumber Amsterdam lossen deze problemen graag voor u op.

LOODGIETER AMSTELVEEN IS GESPECIALISEERD IN ALLE SOORTEN ONTSTOPPINGEN

Ons ontstoppingsbedrijf Amstelveen heeft inmiddels 40 jaar ervaring opgebouwd met het verhelpen van alle voorkomende soorten verstoppingen bij zowel particulieren als bedrijven. Van geblokkeerde leidingen onder de gootsteen tot overstromende toiletten en van verstopte douches tot grotere rioolproblemen. Inmiddels heeft onze ontstoppingsdienst alles al wel een keer voorbij zien komen. Onze ruime ervaring en uitgebreide kennis heeft ons gemaakt tot een ware professional op dit terrein en mensen weten ons dan ook steeds beter te vinden. Het aanpakken van reeds aanwezige problemen met de riolering en afvoer in woonhuizen en bedrijfspanden in Amstelveen vormt een groot deel van ons takenpakket.