Selecteer Pagina

Home

Welkom op Klusjes in Huis

De blog met eindeloze tips voor een verbouwing in huis.

Jouw blog ook op deze website?

Heb je een blog artikel bouw gerelateerd en wil je deze hier op onze blog-site delen. Dat kan stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden.

Altijd een groen gazon

Altijd een groen gazon

Altijd een groen gazon met een automatische sproei installatie Nu het weer zomer wordt kan er weer aan de tuin worden gewerkt want je wilt graag dat de tuin er mooi bij ligt. Maar deze zomer kan het anders. Het is nu namelijk de tijd om automatische sproei...

Lees meer

Handige informatie over klussen in en om het huis

Handige tips en goede partners voor al uw klusopdrachten in en rond om uw huis. 

Al onze partners op een rij

klusjes in huis zelf doen of uitbesteden aan de echte vakmannen of vrouwen. Kom in contact voor het laten uitvoeren van een klus in of aan uw huis. 

Slotenmakers

Wij hebben slotenmaker partners door het hele land. Klik hier voor een overzicht.

Ontstoppings-bedrijven

Verstopping in huis of op werk? Kijk hier waar onze partners actief zijn

Kitbedrijven

Door heel het land hebben wij kitbedrijven zitten

Electicien

Electricien nodig? Bekijk ons werkgebied

Parketschuren

Dit bedrijf werkt met gecertificeerde parketteurs door het hele land

Glaszetters

AV Glas is dé glasspecialist van heel Noord Holland 

De klussen

Hier vind u een overzicht van de meest recente klussen die wij hebben gedaan.

Ben je op zoek naar een erkend en gespecialiseerd kitbedrijf? Kitbedrijfsnel staat voor duurzaamheid, kwaliteit en service. Onze ervaren kitters werken uitsluitend met hoogwaardige producten. Wij kitten niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven, scholen en instellingen.

Wij voeren zowel kleinschalige maar ook grotere projecten uit in woningen en bedrijfspanden. Geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg. Wij durven te stellen dat ons kitbedrijf met ruim 25 jaar ervaring dé kitspecialist in alle soorten kitwerk en renovatie is. Weet je niet zeker of de kitnaden moeten worden vervangen? Bij ons kitbedrijf kun je altijd voor advies terecht. Onze bekwame kitters bekijken de situatie ter plekke en zullen je adviseren over het kitwerk. Of dit nog even mee kan of dat je het beter kunt laten vervangen.

Badkamer kitten

In uw badkamer dienen diverse plekken zoals uw bad, douche of toilet goed afgekit worden. Onze specialisten helpen u.

keuken kitten

Voor een goede hygiene is het verstandig de keuken goed af te kitten. Een bedrijfskeuken dient al voorzien te zijn van een goede kitafwerking.

Toiletten kitten

Om lekkage te voorkomen is het aan te raden uw toilet goed af te kitten. Onze specialisten kitten in no time uw toiletten in huis of bij u op kantoor.

Plinten kitten

Na het plaatsen van uw plinten staan onze specialisten graag voor u klaar voor het afkitten van uw plinten zodat deze er stark en afgewerkt uitzien.

Vloeren kitten

Na het leggen van uw vloer is het afwerken van de randen een klus voor de kitspecialist. Wij kitten de randen van uw vloeren volledig voor uw af.

Kit verwijderen

Voor dat wij nieuwe kitnaaden kunnen gaan plaatsen is het belangrijk dat we eerste de oude kitnaden gaan verwijderen

Loodgieter Amstelveen staat dag en nacht voor u klaar bij storingen of defecten. Het komt elk huishouden wel eens voor dat er iets stuk gaat. U kunt denken aan een cv ketel die stuk gaat of er is een wc verstopt. Bent u woonachtig in Amstelveen en bent u opzoek naar een lokale loodgieter, dan is Loodgieter Amstelveen er voor u. Met ruim 40 jaar ervaring helpt Loodgieter Amstelveen u snel en voor de juiste prijs.

Wat kan een loodgieter Amstelveen voor u betekenen

Heeft u last van een gaslek, lekkage of wilt u een badkamer of keuken laten installeren. Wij helpen u graag.

Een loodgieter is een onmisbare specialist bij regelen en onderhouden van voorzieningen in de woning. Van rioleringswerk tot het uitvoeren van kleine reparaties, er is weinig dat een loodgieter niet kan. Hierbij vormt een professionele, gespecialiseerde aanpak de basis, zodat altijd een kwalitatief resultaat bekomen wordt.

VERSTOPPING VERHELPEN

Ons Loodgietersbedrijf Amstelveen heeft inmiddels 20 jaar ervaring opgebouwd met het verhelpen van alle voorkomende soorten verstoppingen bij zowel particulieren als bedrijven.

CV KETEL ONDERHOUD

Geen woning en geen enkel bedrijf kan tegenwoordig eigenlijk nog zonder CV ketel. Deze zorgt voor een optimale verwarming van het hele pand en mits goed onderhouden gaat hij doorgaans wel zo’n 15 jaar mee.

24/7 SPOED REPARATIE

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor al uw noodgevallen en vragen! Lekkage Amsterdam? Neem contact met ons op.

 

Waarom een airconditioning

Airconditioning kan uw gezondheid ten goede komen. De filtratie die optreedt tijdens airconditioning houdt veel giftige stoffen, vuil en pollen tegen die een scala aan allergieën en ademhalingsproblemen, zoals astma, kunnen veroorzaken. Bovendien helpt een verminderde luchtvochtigheid om de ontwikkeling van schimmels en bacteriën te voorkomen, terwijl huisstofmijten worden afgeschrikt die graag in vochtige ruimtes broeden.

Een ander voordeel van airco installeren is dat deze zorgt voor een lagere luchtvochtigheid, wat betekent dat interieur en eigendommen langer meegaan omdat ze worden gevrijwaard van schade veroorzaakt door vochtminnende schimmels en bacteriën. Problemen met het onderhoud van eigendommen worden ook verminderd door het voorkomen van vocht, waardoor uw huis of bedrijf fris blijft ruiken. Airco installatie zorgt er bovendien voor dat de levensduur van elektronica wordt verlengd, aangezien lagere temperaturen voorkomen dat elektronische apparatuur beschadigd raken door oververhitting.

Het nut van klimaatbeheersing door een airco installeren.

De meeste mensen proberen van hun huis een comfortzone te maken, met bijzondere aandacht voor klimaatbeheersingssystemen. Schone lucht met een matige vochtigheid, verwarmd of gekoeld tot de optimale temperatuur, die geen schadelijke of ziekteverwekkende deeltjes bevat, dat wil een ieder wel. Maar naar de winkel rennen en het eerste het beste koelapparaat kopen is niet de beste oplossing. De elektronica die verantwoordelijk is voor de luchtkwaliteit is duur. Dergelijke apparaten zijn geen universele oplossing en dus niet voor iedereen geschikt.

Maar wat is klimaatbeheersing eigenlijk?

Dat is een systeem dat bestaat uit een airconditioner, verwarming, temperatuur- en vochtigheidssensoren, een filtersysteem en een elektronische regeleenheid. Het doel van het systeem is om het klimaat in de natuur te ondersteunen, ongeacht het weer buiten. U kunt met een goede airco installatie niet alleen uw leven comfortabeler maken, maar ook het menselijk lichaam beschermen tegen de gevolgen van negatieve factoren en klimaatbeheersingsproblemen. Kortom, airconditioning zorgt voor een gecentraliseerd beheer van alle beschikbare klimaatsystemen en hun individuele elementen in de behuizing.

De voordelen van airco installeren

Met geïnstalleerde airconditioningapparatuur kunnen we de temperatuur in elk van de kamers snel verlagen tot een comfortabel niveau, terwijl we tegelijkertijd de luchtvochtigheid verminderen om de ‘plakkerigheid’ te elimineren die gepaard gaat met onze zomers. Deuren en ramen kunnen gesloten worden gehouden om de veiligheid te verbeteren en tegelijkertijd hinderlijke insecten en externe geluidsoverlast buiten te houden. De lucht in de kamer wordt door filters gerecirculeerd om stof en pollen op te vangen, wat op zijn beurt ten goede komt aan mensen met allergieën en ademhalingsproblemen.

Hoewel airconditioning met klimaatregeling ervoor zorgt dat kamers altijd koel worden gehouden, zelfs op het hoogtepunt van de zomerse hitte, betekent dit ook dat iedereen in huis en elke kamer op een regelmatiger niveau wordt gehouden. Dit bespaart enorm veel energie, aangezien een slimme klimaatbeheersing voor een huis pas begint met koelen of verwarmen van een kamer op de precieze tijdstippen en wanneer controles nodig zijn. Met behulp van sensoren houden klimaatregelsystemen trouwens de temperatuur op het gewenste niveau in plaats van dat thermostaten constant in- en uitschakelen. Onze Specialisten in het plaatsen van Airconditioning komen dan ook graag bij u langs

specialist in airco's
airco installeren

Artikel plaatsen?

Heeft u een mooi blog artikel en wil je deze hier bij onze klusje in huis plaatsen. Stuur ons een mail met je belog en wij nemen contact met je op